Juventusi dhe presidenti i saj Andrea Agnelli përsëri e shtyjnë parapara çështjen  e futjes së VAR në Ligën e Kampionëve dhe Ligën e Kampionëve nga sezonin i ardhshëm.

ECA është Shoqata e Klubeve Evropiane, një bashkim i klubeve më të mëdha dhe më të fuqishme në kontinent dhe Agnelli në fjalimin kryesor të mbajtur në Split, bëri kërkesa të veçanta.

“Ne nuk mund të kthehemi pas, ne duam që VAR të miratohet në garat UEFA sa më shpejt të jetë e mundur”.

“Unë fola me presidentin e UEFA-s, Aleksandar Ceferin për këtë, ai e kupton pozitën tonë dhe na tha se VAR do të zbatohet, por UEFA përbëhet nga 53 Federata dhe një përgatitje e duhur është e nevojshme para se të mund të futet në sistem”.

“Ne shpresojmë se sezoni i ardhshëm i UEFA-s mund të jetë me teknologji në Ligën e Kampionëve dhe në Ligën e Evropës.

“Ne të gjithë po punojmë në këtë drejtim”.

“Kur filloni të punoni me VAR dhe shihni se diferenca e gabimit është zvogëluar nga një anë në tjetrën për pesë për qind, atëherë është një rrugë që duhet ta ndjekeni”, deklaroi Agnelli. /Telegrafi/