Albumi “21” i këngëtares së famshme Adele ka pasur shumë sukses në tregun ndërkombëtari, që në daljen e parë në treg në vitin 2011.

Raportohet se “21” bëhet albumi i parë, i cili qëndron më së shumti në listën e albumeve më të pëlqyera në Billboard 200.

“Tapestry” i Carole King ka qenë në këtë listë që në 1971-shin dhe qëndroi 6 vjet. Nga ana tjetër, Adele ka qenë në listë që në 2011-n kur publikoi albumin e saj dhe nuk ka humbur asnjë javë, madje çdo javë ka rritje dëgjueshmërie.

Një rekord i thyer pas 40 vjetësh iu raportuar këngëtares britanike si surprizë me rastin e ditëlindjes së saj. /Telegrafi/

Kopertina e albumit “21” nga Adele.