Ndonjëherë duket shumë e çuditshme, por në të njëjtën kohë edhe interesante të shohësh ngjashmërinë që disa njerëz kanë me të tjerë që kanë jetuar dekada apo edhe shekuj përpara se ata të lindnin.

Reklama

Kjo është veçanërisht e vërtetë kur bëhet fjalë për persona të famshëm me të tjera figura po aq të njohura.

Ja një koleksion i disa ‘binjakëve’ të famshëm – përgatituni të mahniteni!

Keanu Reeves dhe aktori francez Paul Mounet

Alec Baldwin dhe presidenti i 13-të i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Millard Fillmore

Jennifer Lawrence dhe aktorja e famshme egjiptiane Zubaida Tharwat

Nicolas Cage dhe një burrë nga Tennessee që kishte luftuar gjatë Luftës Civile

Reklama

Liam Neeson dhe revolucionari kuban Fidel Castro

Reklama

Peter Dinklage dhe don Sebastián de Morra

Sylvester Stallone dhe Papa Gregory IX

Justin Timberlake dhe një person i panjohur nga e shkuara

Kathy Bates dhe presidenti i 27-të i SHBA, William Taft

Bruce Willis dhe gjenerali i Luftës së Dytë Botërore, Douglas MacArthur

Hugh Grant dhe shkrimtari i njohur irlandez Oscar Wilde

Orlando Bloom dhe piktori Nicolae Grigorescu

Chuck Norris dhe Vincent van Gogh