Në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës, është raportuar për dy persona të zhdukur, një në Lipjan dhe tjetra në Podujevë.

Sipas raportit, rasti në Lipjan për një vajzë të zhdukur është raportuar më datë 29 prill në orën 15:00, ndwrsa rasti tjetër për një grua e cila është larguar nga shtëpia më datë 30 prill, në Podujevë.

Lipjan, më 01.05.2022, ankuesja femër kosovare ka njoftuar se vajza e saj e mitur ka dalë nga shtëpia dhe se nuk është kthyer më. 

Podujevë, 30.04.2022-10:00. Më01.05.2022, ankuesi mashkull  kosovar ka njoftuar se bashkëshortja e vëllait të tij ka dalë nga shtëpia dhe se nuk është kthyer më. /Telegrafi/