LAJMI I FUNDIT:

Zafir Berisha dënohet me 600 euro gjobë, pranoi se kanosi kryetarin e Prizrenit, Shaqir Totaj

Zafir Berisha dënohet me 600 euro gjobë, pranoi se kanosi kryetarin e Prizrenit, Shaqir Totaj

Gjykata Themelore në Prizren të martën ka shpallur aktgjykim dënues ndaj të akuzuarit Zafir Berisha për veprën penale “kanosje”, duke e dënuar me 600 euro gjobë. Ish-deputeti Berisha ka pranuar fajësinë për veprën penale me të cilën akuzohej.

Lajmin për Telegrafin e konfirmuan nga Gjykata Themelore në Prizren.

I akuzuari Berisha fillimisht është dënuar me dënim me burg në kohëzgjatje prej 6 muaj për kanosje përmes telefonit ndaj kryetarit të Prizrenit, Shaqir Totaj, por dënimi është zëvendësuar me 600 euro gjobë

Në korrik të 2022-së, Prokuroria Themelore në Prizren kishte ngritur aktakuzë ndaj të akuzuarit Zafir Berisha për veprën penale të “Kanosje”.

Referuar aktakuzës, në qershor të vitit 2022 i akuzuari Zafir Berisha me qëllim të frikësimit dhe shkaktimit të ankthit, seriozisht e kanos personin zyrtar në lidhje me punën e tij zyrtare, ku përmes telefonit i kishte dërguar sms-a të dëmtuarit Shaqir Totaj. /Telegrafi/