Koha me të vërtetë fluturon dhe ndonjëherë nuk e vërejmë këtë gjë. Thonë që çdo gjë ndryshon në jetën tonë – njerëzit plaken.

Reklama

Megjithatë, duket se ligjet e plakjes nuk vlejnë për disa persona të caktuar.

Kalon një dekadë, por nuk vërehet në dukjen e të famshmëve (Foto) Kalon një dekadë, por nuk vërehet në dukjen e të famshmëve (Foto)

Më poshtë janë disa nga të famshmit të cilët duket shumë të rinj edhe pas një moshe të caktuar, transmeton Klan Kosova.

Elijah Wood

Pharrell Williams

Sarah Jessica Parker

Edward Norton

Halle Berry

Jennifer Aniston

Will Smith

Heidi Klum

Julia Roberts

Sandra Bullock

Liv Tyler