Duket sikur koha për disa ecën shpejt, teksa për disa të tjerë stopon.

Kjo ndodh edhe me yjet e famshëm, të cilët edhe pse në një moshë, shpesh duken ndryshe nga njëri-tjetrit sikur të kishin vite diferencë në moshë.

The Sun ka publikuar së fundmi një listë me disa çifte aktorësh që janë një shembull i tillë.

Shembulli ideal është ai i aktorëve Quentin Tarantino dhe Brad Pitt, të cilët askush nuk do e besonte se janë një moshë.

Brad duket ende si djalë i ri, dhe jo si një 54 vjeçar, ashtu siç duket kolegu i tij, Quentin Tarantino. /Telegrafi/

Angeline Jolie dhe Mayim Bialik, të dyja 42 vjeçe

Liam Hemsworth, 28 vjeç dhe Thomas Brodie Sangster, 27 vjeç

Kate Upton dhe Selena Gomez, të dyja 25 vjeçe

Quentin Tarantino, 55 vjeç dhe Brad Pitt, 54 vjeç

Martin Freeman dhe Jared Leto, të dy 46 vjeçarë

Denise Richards, 47 vjeçe dhe Kirstie Allsopp, 46 vjeçe

Kylie Jenner, Maisie WIlliams, të dyja 20 vjeçe

Demi Moore, Vanesa Feltz, të dyja 56 vjeçe