Për shekuj të tërë, flokët e gjatë janë konsideruar si një element thelbësor për bukurinë femërore. Por shumë gjëra kanë ndryshuar, tash në kohët modern.

Në ditët e sotme, femrat më të bukura dhe më të suksesshme nuk kanë frikë të eksperimentojnë me stilin dhe pamjen e tyre, transmeton KlanK.

Top 10 yjet botërore që nuk konsumojnë alkool (Foto) Top 10 yjet botërore që nuk konsumojnë alkool (Foto)

Më poshtë janë disa nga yjet botërore që kanë guxuar të zgjedhin modelin e flokëve të shkurtra dhe në fakt, nuk kanë gabuar aspak.

Carey Mulligan

Shailene Woodley

Pink

Michelle Williams

Lily Collins

Miley Cyrus

Audrey Tautou

Taylor Swift

Halle Berry

Natalie Portman

Marion Cotillard