Funksioni i fshirjes së mesazheve në WhatsApp ju shpëton shpesh herë, por sa herë ju ka ndodhur të shtypni butonin e gabuar dhe e keni vënë veten në një situatë të sikletshme?

Nëse keni fshirë aksidentalisht një mesazh vetëm për veten tuaj në vend që ta fshihni mesazhin nga biseda për secilin, nuk jeni vetëm, transmeton Telegrafi.

WhatsApp duket se më në fund ka lansuar veçorinë e re të bisedës në grup që ju lejon të zhbëni veprimin ‘Delete for Me’ për të shmangur skenarët potencialisht të sikletshëm.

Ne të gjithë kemi qenë në situata ku i kemi dërguar një mesazh personit të gabuar apo edhe grupit dhe kemi klikuar aksidentalisht në opsionin ‘Delete for me’ në vend të ‘Delete for Everyone’ apo ‘fshijeni për të gjithë’, duke e vendosur veten në një pozicion të sikletshëm.

Reklama
Reklama

Fshirja aksidentale është një veçori e re për t’ju mbrojtur nga këto situata të ndërlikuara.

Por do të duhet të jeni të shpejtë pasi tani do të keni një dritare prej pesë sekondash për të kthyer fshirjen aksidentale dhe klikoni në “Fshijeni për të gjithë”.

Ky funksion është i disponueshëm për të gjithë përdoruesit në Android dhe iPhone. /Telegrafi/