Kamera e sigurisë brenda një veture të policisë britanike, ka kapur momentin kur një motoçiklist vozit me shpejtësi jashtëzakonisht të madhe dhe atë në vetëm një rrotë.

Lee Embleton, 51-vjeç, është filmuar nga policia duke bërë vozitje të rrezikshme në një autostradë, duke mos ditur se prapa kishte një veturë civile të policisë, transmeton Telegrafi.

Zyrtarët policorë po patrullonin në një autostradë në Gateshead, kur para tyre kaloi motoçiklisti që bën vozitje të rrezikshme – e sikur kjo të mos i mjaftonte voziste me njërën rrotë.

E për ta bërë edhe më të tensionuar situatën, pas tij shihet një motoçiklist tjetër që e ndjek nga pas – që duket se është mik i tij. /Telegrafi/