Raportuesja për Kosovën në Parlamentin Evropian, Viola Von Cramon në një postim në Twitter ka shkruar lidhur me çështjen e reciprociteti për targat.

Ajo ka thënë se kryeministri Kurti është duke i trajtuar në mënyrë transparente qytetarët në veri.

BE-ja kërkon nga Kosova “kohë të mjaftueshme” për çështjen e riregjistrimit të targave BE-ja kërkon nga Kosova “kohë të mjaftueshme” për çështjen e riregjistrimit të targave

“Mirë të shohësh që kryeministri Albin Kurti është duke i trajtuar në mënyrë transparente qytetarët në veri të Kosovës. Të gjithë kemi nevojë të komunikojmë me qytetarët tonë, për të ulur boshllëqet në shoqëri dhe për të ulur sfidat ndëretnike”, ka thënë Von Cramon

Ajo ka shtuar  se “kështu ne mund të ndërtojmë besim të ndërsjellë në tërë Kosovën”. /Telegrafi/