Bredhin dekorativ që e vodhi prej një oborri në Lancashire të Anglisë, adoleshenti e përdori për të simuluar një akt seksual.

Ende nuk dihet identiteti i kryerësit të këtij veprimi pervers, që besohet të ketë qenë nën ndikimin e ndonjë materie dehëse, transmeton Telegrafi.

Nuk është vetëm ky veprim për të cilin ai është shpallur në kërkim, sepse në të njëjtën hapësirë dëmtoi edhe dekorimet tjera si figurën e një babagjysh, si dhe disa paketime dhuratash, që janë blerë për më se dy mijë euro.

“Dekorimet për festat e fund vitit, që do shijoheshin nga e tërë lagjja u shkatërruan prej një të riu të pandërgjegjshëm”, ka thënë pronari i shtëpisë. /Telegrafi/