Pasditen e sotme, në Gjykatën themelore Shkupi 1 kanë arritur vendimet e kryetarit Gjorge Ivanov për faljen e politikanve dhe bashkëpunëtorëve të tyre të cilët janë nën hetime, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Vendimet do të shqyrtohen për procedim të mëtutjeshën në gjyq. Me secilin vendim janë dërguar edhe vendimet për lëndët konkrete që ngritur në këtë gjyq, për të cilat lejohet falja – lirim nga hetimi./Telegrafi/