“Ekspertët” në lojën e Telegrafi.com po vazhdojnë të bëjnë parashikime befasuese të ndeshjeve të ndryshme në këtë Kampionat Botëror.

Reklama

Derisa për shumëkë mund të jetë befasuese humbja 2-0 e Belgjikës ndaj Marokut, për katër pjesëmarrës në lojën tonë nuk ka qenë e tillë.

Ata kanë parashikuar rezultatin e saktë të këtij takimi, derisa 2427 “Ekspertë” ishin pjesëmarrës për këtë lojë.

Në këtë artikull mund të shikoni edhe renditjen aktuale të lojtarëve pjesëmarrës që janë në krye të renditjes së lojës së Telegrafi, “Eksperti”.

Shpërblimet:

Çdo ditë kemi tre shpërblime ditore nga Birra Peja dhe Go+, fituesit shpallën në Facebook të Telegrafi Sport dhe në renditjen ditore te Eksperti.

Reklama

Ndërsa, në fund të Katar 2022, do të mblidhen pikët e të gjitha parashikimeve dhe tre Ekspertët me më së shumti pikë do të përfitojnë njërën prej 3 shpërblimeve kryesore që dhurohen nga Birra Peja dhe GO+, siç janë:

Reklama

iPhone 14 Pro

TV

Trotinet Elektrik

Nga vendi i katër deri në vendin e 20-të, do të marrin pako Birra Peja ose GO+.

Numërimi i pikëve:

Telegrafi vlerëson çdo parashikim të saktë tuajin me maksimum 6 (gjashtë) pikë. Parashikimi i saktë i rezultatit vlerësohet me 4 pikë, parashikimi i fituesit të ndeshjes vlerësohet me 2 pikë.

Ekspertët që kanë pikë të barabarta, fituesi do të zgjidhet nëpërmjet shortit.

Reklama

Rregullat e lojës shpërblyese:

Një llogari reale për person

Për të tërhequr shpërblimin, ju duhet një dokument identifikues (ID).

Stafi i Telegrafi.com nuk do të marrë pjesë në lojën shpërblyese dhe transparenca do të jetë maksimale. Luaj dhe fito, kliko këtu. /Telegrafi/