Pothuaj një milion njerëz e kanë parë në YouTube vallëzimin e parë të Janette dhe Paul, çiftit krejtësisht anonim, të cilët kanë elektrizuar deri në maksimum atmosferën me vallëzimin e tyre në podiumun e dasmës.

Janette dhe Paul janë kurorëzuar vitin e kaluar, por tek këto ditë është publikuar video nga kurorëzimi i tyre, i cili po shpërndahet masovisht në rrjetet sociale, transmeton Telegrafi.

Vallëzimi i parë i Janette dhe Paul ka filluar me ritmin e lehtë të  këngës së Elvisit “I Can’t Help Falling In Love”, por më vonë vjen befasia, kështu që çiftit në podium i janë bashkangjitur edhe përcjellëset dhe mysafirëte tjerë. /Telegrafi/