LAJMI I FUNDIT:

Vajzat e 13 yjeve që e kanë trashëguar sharmin, por jo edhe talentin (Foto)

Vajzat e 13 yjeve që e kanë trashëguar sharmin, por jo edhe talentin (Foto)

Shumë fëmijë trashëgojnë, jo vetëm elemente të dukjes nga prindërit e tyre, por edhe talentin, sharmin dhe karizmin.

Këto fakte të mrekullueshme të jetës ilustrohen në mënyrë të përsosur nga bota e të famshmëve.

Më poshtë janë vajzat e 11 yjeve të njohura të ekranit dhe skenës, të cilat nuk çmohen edhe aq si trashëgimtare të talentit të prindërve të tyre, por ato e kanë trashëguar sharmin.

Johnny Depp dhe Lily-Rose Melody Depp

Bono dhe  Even Hewson

 

Arnold Schwarzenegger dhe Katherine Eunice Schwarzenegger

 

Jean-Claude Van Damme dhe Bianca Brigitte Van Damme

 

Phil Collins dhe Lily Collins

 

Gordon Ramsay dhe Matilda Ramsay

 

Alec Baldwin dhe Ireland Baldwin

 

Mick Jagger dhe Lizzie Jagger

 

Bruce Willis dhe Tallulah Belle Willis

Reklama

 

Keith Richards dhe Theodora Richards

 

Clint Eastwood dhe Francesca Eastwood

 

Sting dhe Fuschia Sumner

 

Sylvester Stallone dhe vajzat e tij: Sistine, Sophia dhe Scarlet

 

/Telegrafi/