Yjet shqiptare të skenës dhe ekranit i kanë shfrytëzuar rrjetet sociale për të uruar Vitin e Ri 2019.

Tashmë është bërë traditë që përmes Instagramit, Facebookut, Twitterit apo rrjeteve tjera, artistët shqiptarë, ngjashëm si ata ndërkombëtarë, t’i urojnë fansat e tyre për festat e ndryshme.

Kësaj radhe është Viti i Ri dhe shumë prej yjeve i kanë shoqëruar mesazhet e tyre me fotografi.

Më poshtë, Telegrafi jua sjell disa prej urimeve të personazheve të njohura të skenës shqiptare:

View this post on Instagram

I wish u Happy New Year @credinsbank

A post shared by bes kallaku (@bes_kallaku) on Dec 31, 2018 at 5:25am PST

View this post on Instagram

Waiting for 2019 like ! 💃

A post shared by ALBANA OSMANI (@albanaosmani1) on Dec 31, 2018 at 2:13am PST

View this post on Instagram

Happy New Year!

A post shared by Elina Duni Official (@elinaduni) on Dec 31, 2018 at 7:13am PST

View this post on Instagram

Thank you 2018 for a beautiful year 🎊

A post shared by Aferdita Dreshaj (@aferditadreshaj) on Dec 31, 2018 at 5:03am PST

View this post on Instagram

Bay bay 2018 kiss you 2019

A post shared by ACTOR/SINGER/HOST/AUTHOR/ (@rozana_radi) on Dec 30, 2018 at 5:55pm PST