Rajendra Pal nga India, i ka shpëtuar mrekullisht dy armaturave që iu ngulitën në trup, njëra prej tyre i shpoi edhe mëlçinë.

Derisa po punonte në kulmin e një ndërtese në Mumbai, 21-vjeçari rrëshqiti dhe ra në shufrat metalike, transmeton Telegrafi.

Pal me armatura në trup

Atë e kanë dërguar me shpejtësi në spital, ku iu nënshtrua operimit prej tri orëve, për t’ia larguar shufrat e gjata rreth një metër e gjysmë.

Shufrat e gjata nga një metër e gjysmë

“Policia arriti me shpejtësi dhe prenë shufrat e kapura për strukture. Për asnjë moment nuk i humbi ndjenjat, deri në momentin që i dhanë anestezionin”, ka thënë kolegu që e shoqëronte.

Pas operimit

Raportohet se njëra shufër nuk ia ka prekur zemrën për disa milimetra, teksa tjetra i ka shkaktuar lëndime të konsiderueshme në mëlçi, por që mund të shërohen me kohë. /Telegrafi/