Tani më nuk keni nevojë të shkoni në një dyqan për t’jua mbështjellë një dhuratë.

Në mënyrë që ta mbështillni vet dhuratën, ju nevojiten vetëm pak minuta kohë dhe disa mjete të thjeshte.

Mjetet që ju nevojiten:

– Ngjitës

– Letra me ngjyrë

– Fjongo që përshtatet me letrat me ngjyrë

Për të parë hollësisht si mbështillet bukur një dhuratë, ndiqeni hapat që gjenden në videon e mëposhtme. /Telegrafi/