Trepça ’89 ka lëshuar një njoftim në llogarinë e tyre zyrtare në Facebook se pajtohet me komunikatën e publikuar nga Drita ditën e martë.

Klubi nga Mitrovica bën të ditur se ata nuk pajtohen me atë draft-statut dhe se edhe nga juristët e tyre janë evidentuar shkelje.

Më poshtë mund të lexoni reagimin e plotë nga Trepça ’89 rreth kuvendit të jashtëzakonshëm që mbahet më 27 janar:

Drita del me komunikatë para Kuvendit të Jashtëzakonshëm të FFK-së, thotë se ka disa shkelje në draft-statut Drita del me komunikatë para Kuvendit të Jashtëzakonshëm të FFK-së, thotë se ka disa shkelje në draft-statut

𝐑𝐄𝐀𝐆𝐈𝐌

Komunikatë për media nga 𝐊𝐥𝐮𝐛𝐢 𝐅𝐮𝐭𝐛𝐨𝐥𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐤 𝐓𝐫𝐞𝐩ç𝐚´𝟖𝟗

Ne përkrahim komunikatën e FC DRITA .

Të nderuar delegatë që do të jeni pjesëmarrës në kuvendin e jashtëzakonshëm të datës 27 Janar 2023!

Klubi jonë KF Trepça’89 me kujdes të veçantë ka analizuar Draft Statutin e FFK-së i cili pritet të jetë në rend dite në kuvendin e jashtëzakonshëm të datës 27.01.2023

Reklama
Reklama

Duam që përmes kësaj komunikate të njoftojmë gjithë komunitetin futbolldashës se ky proces ka shkelje serioze të procedurave Statutare dhe ligjore të cila janë evidentuar nga juristët e klubit tonë andaj ju ftojmë që të jeni të vetëdijshëm se çka do të votoni! /Telegrafi/