Torino thuhet se kanë arritur marrëveshje me Romën për të transferimin e përhershëm të Adem Ljajic dhe Iago Falque në formë huazimi me opsionin blerje.

Reklama

Interesi i Torninos për dyshen e Romës ka qenë i njohur për shumë javë tani, por vetëm tani negociatat kanë arritur në fazën finale.

Sipas Sky Sport Italia dhe disa gazetave tjera, të dyja klubet kanë rënë dakord për kushtet themelore të transferimit.

Lexo më shumë: Lajmet e fundit nga Transferimet

Adem Ljajic do të shitet përhershëm te Torino, ndërsa Iago Falque do të arrij në formë huazimi me një opsion blerje të përhershme.

Megjithatë, ka mbetur edhe vendimi final i futbollistëve për të finalizuar të gjithë marrëveshjen, pasi të tjerat detaje kanë përfunduar. /Telegrafi/

Reklama