LAJMI I FUNDIT:

Telegrafi Jobs – mundësi të shumta pune në Kosovë – APLIKO TANI!

Telegrafi Jobs – mundësi të shumta pune në Kosovë – APLIKO TANI!

Telegrafi Jobs është platforma lidere e punësimit në Kosovë që ofron një gamë të gjerë të konkurseve të hapura të punës në kompani dhe organizata të ndryshme. 

Gjatë çdo jave në platformën Telegrafi Jobs ka një numër të madh të konkurseve të reja të punës dhe shpalljeve të ndryshme. Më poshtë do gjeni detajet për disa nga këto konkurse dhe shpallje, si dhe detajet se si të aplikoni. 

Rrobaqepëse & Shitëse – Benita Group LLC 

Benita Group LLC po kërkon rrobaqepëse dhe shitëse. Kandidatja ideal për pozicionin e rrobaqepëses duhet të ketë përvojë në qepje dhe ndërtim veshjesh. Kandidatja ideal për pozicionin e shitëses duhet të jetë ie motivuar dhe i aftë të punojë në mënyrë të pavarur dhe si pjesë e një ekipi. 

Afati i fundit për aplikim është 27/10/2023.   

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/job/rrobaqepese-shitese-full-time  

Arkitekt/e – Sh.P.K “LINE Group” FASAL 

LINE GROUP Sh.P.K. është prodhues i dyerve dhe dritareve plastike dhe fasadave të aluminit. Ata janë në kërkim të një arkitekti/e për t’iu bashkuar ekipit të tyre. Kandidati ideal duhet të ketë një diplomë në arkitekturë dhe përvojë në projektimin dhe ndërtimin e ndërtesave rezidenciale dhe komerciale. 

Afati i fundit për aplikim është 25/10/2023.   

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/job/arkitekt-full-time-15 

Thirrje për Programin Ekzekutive – Kolegji AAB 

Kolegji AAB ofron një program arsimor ekzekutiv në dizajnin e brendshëm dhe inovacionin e produkteve. Ky program është ideal për këdo që është i pasionuar pas dizajnit dhe dëshiron të fitojë aftësitë e nevojshme për të bërë një karrierë në industrinë e drurit. Programi ofron një kombinim të trajnimit teorik dhe praktik, dhe studentët do të mësojnë teknikat më të fundit dhe tendencat e dizajnit në produktet e drurit. 

Afati i fundit për aplikim është 03/10/2023.   

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/listings/thirrje-per-programin-ekzekutive  

Asistent i shitjes/Arkatar – A&M Clothes

A&M Clothes janë në kërkim të Asistenti/e të Shitjes/Arkatar për t’iu bashkuar ekipeve në Prishtinë, Ferizaj, Prizren, Pejë.

Afati i fundit për aplikim është 29/10/2023.

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/job/asistent-i-shitjesarkatar-full-time

Kërkesë për shprehje interesi për kompaninë konsulente për zhvillimin e raporteve të detajuara të auditimit të energjisë, dizajne të detajuara, specifikime teknike – Fondi i Kosovës për Efiçiencë të Energjisë

FKEE po kërkon firma konsulente për zhvillimin e raporteve të auditimit të energjisë dhe specifikimeve teknike. Këto firma do të përzgjidhen në përputhje me rregullat e Bankës Botërore dhe do të kryejnë detyra të caktuara, duke përfshirë auditimin e energjisë dhe përgatitjen e specifikimeve teknike.

Afati i fundit për aplikim është: 06.10.2023

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/listings/request-for-expressions-of-interest-for-consulting

Nëse jeni të interesuar për ndonjë nga këto konkurse pune, ju lutemi vizitoni webfaqen e Telegrafi Jobs për të mësuar më shumë detaje dhe për të aplikuar.

jobs@telegrafi.com