Vetëm gjatë betimit, këta të porsamartuar mësuan lajmin se Lewis Hamilton kishte fituar Çmimin e Madh të Brazilit në Formula 1, ngjarje kjo e zhvilluar në Sao Paulo të Brazilit.

Kur nusja dëgjoi lajmin e mirë, u kthye me gëzim nga të gjithë të ftuarit dhe festoi fitoren me një britmë fitoreje.

Dhe këtë na duket se dhëndri e ka përjetuar më emocionalisht se dasma e tij sepse nuk e fsheh dot lotin që i rridhte.

Për fat të mirë, nusja është gjithashtu një fanse e madhe e Hamiltonit, kështu që nuk mendojmë se do ta shqetësojë atë.

Mësojmë se për këtë gjest të sapomartuarve ka marrë vesh edhe vetë Hamilton, i cili ka thënë se ia kanë zbukuruar javën. /Telegrafi/