Sonte zhvillohet një edicion tjetër i Tap n’Temë, ku lojtarët e TapQuiz javën e kaluar kanë zgjedhur temën “Zbulimet e mëdha”, nga e cila sonte do t’u përgjigjen 15 pyetjeve.

Regjistrohu tani duke klikuar këtu.
Tap n’Temë vazhdon me tema interesante çdo javë. Sonte, nga ora 20:00, në gjirafaVideo ju mund të luani quizin e dashur, ku përveç shpërblimeve të mrekullueshme si zakonisht, tema e këtij edicioni është shumë interesant. Sonte luhet me temë “Zbulimet e mëdha”. Prandaj, nëse dini rreth zbulimeve, sonte është quizi perfekt për ju.

Shpërblimet për më të mirët e Tap n’Temë sonte janë:

Vendi i parë Tablet Samsung Galaxy SM
Vendi i dytë Kufje Dell Alienware
Vendi i tretë Çantë Mi

Këto shpërblime dhe një dhuratë për komentuesin më të mirë nga GjirafaMall, do ta bëjnë mbrëmjen më interesante dhe luftën për vendet e para më të zjarrtë.
Që të luani Tap n’Temë, ju mund të regjistroheni nga ora 15:00. Regjistrimi mbetet i hapur deri në fillim të lojës.

Hapat për t’u regjistruar janë:

Hyr në GjirafaVideo.com

Kyçu në llogarinë tënde në Gjirafa

Nëse nuk ke llogari, e krijon një shumë shpejtë me të dhënat tuaja bazike

Shkon në seksionin LIVE TV

Klikon mbi videon e parë live – Tap n’Temë

Klikoni mbi butonin “Hyr në quiz”, i cili gjendet poshtë videos (nëse je nga telefoni) ose djathtas videos nëse je nga laptopi

Regjistrohu tani! Kliko këtu.