Në GjirafaVideo, sonte ju mund të luani në quizin më të dashur, TapQuiz, i cili rikthehet nga java e kaluar me Tap n’All, i moderuar nga Jonida Vokshi.

Edhe sonte shpërblimet dhe loja interesante do ta definojnë këtë natë interesante të TapQuiz.

Nga ora 19:00, bëhuni gati për TapQuiz-in e radhës. Është java e 16 e Tap n’All, quizit me pyetje të përgjithshme, me 10 pyetje e 4 alternativa.
Sikur çdo javë, shpërblimet janë shumë interesante. Këtë javë dhurohen këto shpërblime:

Vendi i parë fiton: Kupon 150 në Aktiv Home nga GjirafaMall
Vendi i dytë fiton: Dollap Këpucësh
Vendi i tretë fiton: Tharëse flokësh

Kliko këtu për t’u regjistruar.

Përveç tre të parëve, edhe një shpërblim i katërt dhurohet për komentuesin më të mirë.

Në TapQuiz, së fundmi u njoftuam rreth titujve të TapQuiz, ku duke luajtur e duke mbledhur pikë, ju mund të fitoni Emblema, Grada Nderi e Grada Rrufe.

Regjistrimi për Tap n’All është i hapur nga ora 15:00. Ai mbyllet me fillim të lojës.
Që të regjsitroheni ndiqni këto hapa:
Hyni në GjirafaVideo.com
– Kliko mbi Live TV
– Klikoni tek video me titull “Tap n’All by GjirafaVideo”
– Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni
– Klikoni “Hyr në quiz”
– Bëhuni gati për lojë

Kliko këtu për t’u regjistruar.