Duket që nuk ka brengë më të madhe për femrën sesa celuliti.

Meqenëse vera po afrohet, të gjitha femrat kërkojnë zgjidhje të shpejtë e cila do të eliminojë lëkurën e portokalltë, por është e vërtetë që nuk ekziston shkopi magjik për këtë problem estetik.

Deri te rezultatet mund të arrihet vetëm me ushqim dhe ushtrime të duhura. Nëse dëshironi të shkëlqeni në rroba banje, tani është koha e duhur të filloni t’i bëni këto ushtrime.

Kemi gjetur ushtrimet të cilat mund ta eliminojnë celulitin dhe e gjitha që është e nevojshme të bëni është që të ndani shtatë minuta në ditë. Kurrfarë pajisjeje shtesë nuk do t’ju nevojitet. Pra, secili prej nesh mund të ndajë pak kohë për veten. Mos kërkoni justifikime, filloni menjëherë. Për disa muaj do të jeni krenare me veten.

Në video-xhirim shikoni si duket ky ushtrim: