Futbollisti i Hajvalisë, Edison Kçiku, është vetëm 17 vjeçar, megjithatë talenti i tij ka bërë që shumë skuadra ta kthejnë vëmendjen kah ai.

Nuk ka munguar edhe interesimi i ekipeve jashtë Kosovës.

Tashmë Genti i Belgjikës ia ka rezervuar datën 2 janar për prova ku do të qëndroj 3 javë.

Djaloshi i ri luan si mesfushor anësor dhe njihet për shpëthimet e tij

Më poshtë mund ta shihni kronikën e përgatitur nga TV Klan.