Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri ka kritikuar Qeverinë Kurti se nuk po avokon për Fondin e Sigurisë për FSK-në.

Në debatin parlamentar për gjendjen e sigurisë, Tahiri tha se dështimi i këtij fondi është edhe dështim i qytetarëve.

“Nëse keni vendos fondin e sigurisë vetëm sa për ta bërë dhe jo për ta argumentuar, unë them se ju do të dështoni. E dështimi i fondit nuk është dështim i juaji personal dhe as i Qeverisë Kurti, por është fond dhe dështim i kontributit të qytetarëve për të pasur kontraktime më të mëdha. E shoh si një dështim shumë të madh, këtë pjesë të avokimit që e bën qeveria”, tha ai, transmeton KP.

Tahiri dyshues për Fondin e Sigurisë: Lë mandatin e deputetit nëse janë grumbulluar më shumë se dy milionë euro Tahiri dyshues për Fondin e Sigurisë: Lë mandatin e deputetit nëse janë grumbulluar më shumë se dy milionë euro

Shefi i Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Besnik Tahiri, ka kritikuar Qeverinë pasi kjo e fundit po mban sekret.

Tahiri në Kuvendin e Kosovës thotë se Kurti ashtu siç e mori e pari vaksinën në mënyrë simbolike është adhur të veprojë edhe me Fondin e Sigurisë.