LAJMI I FUNDIT:

Radiatori

12 Artikuj

A e dini se çfarë kuptimi kanë numrat në valvulën e radiatorit?

A e dini se çfarë kuptimi kanë numrat në valvulën e radiatorit?

Këshilla dhe ide
Një truk për tharjen e shpejtë të rrobave në ambiente të mbyllura: Harrojeni radiatorët, kjo është një zgjidhje dy herë më e mirë

Një truk për tharjen e shpejtë të rrobave në ambiente të mbyllura: Harrojeni radiatorët, kjo është një zgjidhje dy herë më e mirë

Bëje vet
Nuk e keni idenë se çfarë grumbullohet në radiator dhe më pas atë e thithni!

Nuk e keni idenë se çfarë grumbullohet në radiator dhe më pas atë e thithni!

Këshilla dhe ide
Pastroni pluhurin pas radiatorit në vetëm pak sekonda: Merrni shpejt një tharëse flokësh

Pastroni pluhurin pas radiatorit në vetëm pak sekonda: Merrni shpejt një tharëse flokësh

Bëje vet
Ekspertët paralajmërojnë: Nëse pastroni radiatorin me këtë mjet, rrezikoni të shpërthejë!

Ekspertët paralajmërojnë: Nëse pastroni radiatorin me këtë mjet, rrezikoni të shpërthejë!

Këshilla dhe ide
Ekspertë japin versionin e tyre mbi debatin shekullor: A do të jetë fatura më e lirë nëse lini vazhdimisht ngrohjen ndezur?

Ekspertë japin versionin e tyre mbi debatin shekullor: A do të jetë fatura më e lirë nëse lini vazhdimisht ngrohjen ndezur?

Këshilla Lifestyle
Ekspertët paralajmërojnë: Shtrati nuk duhet të jetë pranë radiatorit, kjo është arsyeja

Ekspertët paralajmërojnë: Shtrati nuk duhet të jetë pranë radiatorit, kjo është arsyeja

Shëndetësi Lajme
Sezoni i ngrohjes ka filluar: Pastroni radiatorët në mënyrën më të thjeshtë

Sezoni i ngrohjes ka filluar: Pastroni radiatorët në mënyrën më të thjeshtë

Bëje vet
Një truk i shkëlqyeshëm për të ulur faturat dhe për ta bërë shtëpinë tuaj më të ngrohtë

Një truk i shkëlqyeshëm për të ulur faturat dhe për ta bërë shtëpinë tuaj më të ngrohtë

Bëje vet
Para dimrit edhe njëherë duhet ta pastroni radiatorin: Qe se si ta bëni këtë në mënyrën më efikase

Para dimrit edhe njëherë duhet ta pastroni radiatorin: Qe se si ta bëni këtë në mënyrën më efikase

Bëje vet
Si t’i pastroni në mënyrën më të thjeshtë radiatorët me mjete natyrale

Si t’i pastroni në mënyrën më të thjeshtë radiatorët me mjete natyrale

Bëje vet
Nëse nuk i pastroni radiatorët, mund t’ju vijnë më të larta faturat e ngrohjes!

Nëse nuk i pastroni radiatorët, mund t’ju vijnë më të larta faturat e ngrohjes!

Bëje vet