Para se të ndizni radiatorët, është e nevojshme t’i pastroni ato tërësisht

Sezoni i ngrohjes fillon ngadalë, kjo është arsyeja pse është e nevojshme t’i pastroni plotësisht radiatorët, në mënyrë që të mos thithni pluhur.

Ky truk i thjeshtë nga interneti është veçanërisht praktik për radiatorët elektrikë, transmeton Telegrafi.

Në mënyrë që shtëpia juaj të ketë aromë të mirë dhe të siguroheni që nuk do të thithni pluhur, si dhe një erë të pakëndshme pas aktivizimit të parë të radiatorit, duhet të blini një llak dezinfektues aromatik.

Truku është se nën presionin e llakut, pluhuri zbret në dysheme nën radiator.

Pas kësaj, thjesht fshijeni dhe fërkoni dyshemenë, dhe në vend të sprejit dezinfektues, mund të përdorni edhe një aromatizues për hapësirë – me rëndësi është që të jetë spërkatës.

/Telegrafi/