LAJMI I FUNDIT:

Diaspora shqiptare

39 Artikuj

Shqiptarët e Amerikës protestojnë të enjten kundër “presionit ndaj Kosovës” në dialog

Shqiptarët e Amerikës protestojnë të enjten kundër “presionit ndaj Kosovës” në dialog

Kosovë
Gjendet i vdekur shqiptari në një “shtëpi bari” në Spanjë

Gjendet i vdekur shqiptari në një “shtëpi bari” në Spanjë

Shqipëri
Aktivisti shqiptar në Turqi: Shqipëria solli dy ekipe ndihme, në zonën e goditur jetojnë dhe shqiptarë

Aktivisti shqiptar në Turqi: Shqipëria solli dy ekipe ndihme, në zonën e goditur jetojnë dhe shqiptarë

Shqipëri
Raporti i OKB-së: Shqipëria ka diasporën e tretë më të madhe në botë

Raporti i OKB-së: Shqipëria ka diasporën e tretë më të madhe në botë

Shqipëri
Lushi: Diaspora shqiptare në SHBA me shumë kapacitete, por e pakoordinuar me qendrat e shqiptare në Ballkan

Lushi: Diaspora shqiptare në SHBA me shumë kapacitete, por e pakoordinuar me qendrat e shqiptare në Ballkan

Kosovë
Organizatat shqiptaro-amerikane: Diplomatët duhet t’i japin fund ledhatimit të Serbisë

Organizatat shqiptaro-amerikane: Diplomatët duhet t’i japin fund ledhatimit të Serbisë

Kosovë
Restoranti i shqiptarit në Kroaci që doli në Netflix, flet pronari Akiku

Restoranti i shqiptarit në Kroaci që doli në Netflix, flet pronari Akiku

Venhar Ramadani
Mbi 40 të rinjë të diapsorës për 12 ditë vizituan vendet më të rëndësishme kultore dhe historike në Kosovë e Shqipëri

Mbi 40 të rinjë të diapsorës për 12 ditë vizituan vendet më të rëndësishme kultore dhe historike në Kosovë e Shqipëri

Kosovë
Ish-ambasadori: Deri në vitin ’97, ishin mbi dy milionë e gjysmë shqiptarë në Turqi

Ish-ambasadori: Deri në vitin ’97, ishin mbi dy milionë e gjysmë shqiptarë në Turqi

Kosovë
Kosova dhe Shqipëria me hapa konkret për unifikimin e diasporës shqiptare

Kosova dhe Shqipëria me hapa konkret për unifikimin e diasporës shqiptare

Kosovë
Në Zvicër organizohet mbrëmje filmi – ftohen bashkatdhetarët të jenë pjesëmarrës

Në Zvicër organizohet mbrëmje filmi – ftohen bashkatdhetarët të jenë pjesëmarrës

Kosovë
Akif Kazimi, mecenë e kulturës shqiptare në Lindjen e Mesme

Akif Kazimi, mecenë e kulturës shqiptare në Lindjen e Mesme

Cult+
Shpetim Alaj – afaristi shqiptar që mbikëqyrë procesin doganor të mbi 3500 kompanive gjermane

Shpetim Alaj – afaristi shqiptar që mbikëqyrë procesin doganor të mbi 3500 kompanive gjermane

Kosovë
Shoqata “Peja” në New Yorku kërkon që Qeveria e Kosovës të jetë me e pranishme në diasporë

Shoqata “Peja” në New Yorku kërkon që Qeveria e Kosovës të jetë me e pranishme në diasporë

Kosovë
Ekonomia e Kosovës vazhdon të jetë e ‘varur’ nga paratë e diasporës

Ekonomia e Kosovës vazhdon të jetë e ‘varur’ nga paratë e diasporës

Ekonomi
Regjistrimi në Maqedoni, hap pas hapi i treguar nga mërgimtari Kasam Selimi

Regjistrimi në Maqedoni, hap pas hapi i treguar nga mërgimtari Kasam Selimi

Venhar Ramadani
Lobi Euro-Atlantik Shqiptar synon organizimin e gjuhës shqipe me metodën online në Norvegji

Lobi Euro-Atlantik Shqiptar synon organizimin e gjuhës shqipe me metodën online në Norvegji

Kosovë
Në shtator mbahet takim përgatitor për konferencë me bizneset e diasporës shqiptare

Në shtator mbahet takim përgatitor për konferencë me bizneset e diasporës shqiptare

Ekonomi
Zgjidhet kryetari dhe Këshilli Drejtues i Lobit Shqiptar në Greqi

Zgjidhet kryetari dhe Këshilli Drejtues i Lobit Shqiptar në Greqi

Lajme
Kurti thotë se do ta themelojë Gjykatën Komerciale

Kurti thotë se do ta themelojë Gjykatën Komerciale

Kosovë
Kurti për diasporën: Ju nuk na sillni vetëm para, por edhe ide e kulturë

Kurti për diasporën: Ju nuk na sillni vetëm para, por edhe ide e kulturë

Kosovë
Mërgimtarët të gatshëm për investuar në Kosovë, por kërkojnë lehtësira për investime

Mërgimtarët të gatshëm për investuar në Kosovë, por kërkojnë lehtësira për investime

Biznes
Lobi Euro-Atlantik Shqiptar, zgjedhet partner bashkëpunimi në 30 komuna në Norvegji

Lobi Euro-Atlantik Shqiptar, zgjedhet partner bashkëpunimi në 30 komuna në Norvegji

Kosovë
Kryesia e LEASH në diasporë liron nga detyra kryetarin aktual të Lobit

Kryesia e LEASH në diasporë liron nga detyra kryetarin aktual të Lobit

Lajme