Avdullah Hoti

Avdullah Hoti

Avdullah Hoti ka lindur më 4 shkurt 1976 dhe është pjesë e LDK-së. Ai ka shërbyer si Ministër i Financave në mes të vitit 2014 dhe më 2017, ndërsa aktualisht është Kryeministër i Kosovës.

2685 Artikuj