Një person në Shtime ka raportuar në Polici se vajza e tij është sulmuar seksualisht nga i dyshuari.

Viktima është intervistuar në prezencë të prindit si dhe punëtorit të Qendrës për Punë Sociale.

Nuk raportohet për të arrestuar, kurse me vendim të prokurorit rasti shkon në procedurë të rregullt.