Sot para Kuvendit të Republikës së Maqedonisë do të mbahet protestë kundër ndryshimeve kushtetuese që parashihen sipas marrëveshje së Prespës.

Si iniciator i kësaj proteste shihet lëvizja “Maqedonia bojkoton”, e udhëhequr nga Todor Petrov, Janko Baçev dhe Filip Petrovski.

Sipas informacioneve nga rrjetet sociale pritet që në protestë të dalin një numër i madh i qytetarëve./Telegrafi/