Nga ora 19:00, në kanalin TapQuiz në GjirafaVideo, ju mund të luani quizin e dashur Tap n’Shije, i cili përmban 10 pyetje me nga 4 alternativa, ku shpërblimet e argëtimi do t’ju ndreqin natën.

Adriana Matoshi do të udhëheqë Tap n’Shije nga shtëpia e saj. Masat që kanë marrë ekipi i GjirafaVideo në mënyrë që të vazhdojë loja janë për t’u admiruar.

Loja zhvillohet si zakonisht. Ju regjistroheni për quiz duke klikuar këtu dhe në ora 19:00 bëheni gati për të filluar. Pas prezantimit, shfaqet pyetja e parë, dhe nga aty fillon kënaqësia.

Sonte dhurohet këto shpërblime:

Vendi i parë fiton: Pako Ushqimore III
Vendi i dytë fiton: Bicikletë për fëmijë
Vendi i tretë fiton: Toster

Ndërsa, si gjithmonë dhurohet edhe një dhuratë për komentuesin më të mirë të mbrëmjes.

Që të jeni pjesë e lojës ju duheni të regjistroheni. Regjistrimi është i hapur nga ora 15:00 dhe mbyllet me fillim të pyetjës së parë.

Ndiqni këto hapa për t’u regjistruar:

– Hyni në GjirafaVideo.com
– Kliko mbi Live TV
– Klikoni tek video me titull “Tap n’Shije by GjirafaVideo”
– Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni
– Klikoni “Hyr në quiz”
– Bëhuni gati për lojë

Kliko këtu për t’u regjistruar. Lojë të këndëshme!