Nga ora 19:00 LIVE në GjirafaVideo transmetohet Tap n’Dije, kuizi i dashur me pyetje edukative, nën moderimin e aktorit Rifat Smani, regjistrimi ka filluar, bëhuni pjesë e lojës dhe fitoni.

Në kuiz janë 10 pyetje edukative me 4 alternativa do të shpallin tre fitues të lojës shumë atraktive të TapQuiz, i krijuar nga GjirafaVideo e me moderim nga aktori i njohur Rifat Smani.

Shpërblimet për këtë sonte janë këto:

Xbox One S për vendin e parë
Joystick Thrustmaster për vendin e dytë
Gaming set Gamdias për të tretin

Pra, shpërblimet e mrekullueshme nuk mungojnë. Çka ju duhet juve të bëni është që të hyni në GjirafaVideo dhe të regjistroheni, e në ora 19:00 të bëhuni gati për lojë.

Për t’u regjistruar ndiqni këto hapa ose klikoni direkt në linkun më poshtë:

Hyni në GjirafaVideo.com
– Kliko mbi Live TV
– Klikoni tek video me titull “Tap n’Dije by GjirafaVideo”
– Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni
– Klikoni “Hyr në quiz”
– Bëhuni gati për lojë

Klikoni KËTU për t’u regjistruar tani!