Ndryshoni vetëm një gjë të vogël

Një përdoruese e TikTok-ut ndau një truk që e ndihmoi shumë kur bëhet fjalë për larjen e rrobave në makinë.

Black Murphy ka publikuar një video, ku pretendon se është më mirë të vendoset pluhur larës direkt në kazan, dhe jo në sirtarin e parashikuar për këtë!

Kjo përdoruese mendon se rrobat do të kenë aromë më intensive nëse detergjenti shtohet drejtpërdrejt dhe se ato do të lahen më mirë, transmeton Telegrafi.

#cleanwithbekxx#cleaninghack #washingmachine #cleantok #fyp #lifehack ♬ original sound – CleanwithbekXx

Black theksoi se vendosja e pluhurit në sirtar mund të bllokojë makinën larëse dhe se mund ta dëmtojë atë me kalimin e kohës.

Komentet poshtë postimit ishin me radhë, disa ishin të emocionuar me trukun, ndërsa të tjerat pyesnin veten se për çfarë shërbenin sirtarët e makinave.

Nëse vendosni të provoni këtë truk, mos shtoni shumë rroba, në mënyrë që pluhuri të funksionojë në mënyrë efektive. /Telegrafi/