LAJMI I FUNDIT:

Rrobalarëse

40 Artikuj

A e dini se sa kohë mund të lihen rrobat në rrobalarëse?

A e dini se sa kohë mund të lihen rrobat në rrobalarëse?

Bëje vet
Si ta kuptoni se po përdorni shumë detergjent gjatë larjes së rrobave

Si ta kuptoni se po përdorni shumë detergjent gjatë larjes së rrobave

Bëje vet
A e dini për çfarë shërben thellimi i brendshëm në derën e rrobalarëses

A e dini për çfarë shërben thellimi i brendshëm në derën e rrobalarëses

Bëje vet
Gjërat që nuk duhet t’i vendosni kurrë në rrobalarëse

Gjërat që nuk duhet t’i vendosni kurrë në rrobalarëse

Këshilla dhe ide
Shmangni sa më shumë këtë buton në rrobalarëse: Një mjeshtër tregon pse është e rëndësishme

Shmangni sa më shumë këtë buton në rrobalarëse: Një mjeshtër tregon pse është e rëndësishme

Bëje vet
Rrobalarësja lë shenja në rroba? Ja si ta zgjidhni këtë problem

Rrobalarësja lë shenja në rroba? Ja si ta zgjidhni këtë problem

Bëje vet
Pjesa e tretë e kutisë së detergjentit në rrobalarëse është shumë e dobishme

Pjesa e tretë e kutisë së detergjentit në rrobalarëse është shumë e dobishme

Këshilla dhe ide
Ndieni aroma të pakëndshme në shtëpi? Këto janë vendet që duhet t’i kontrolloni

Ndieni aroma të pakëndshme në shtëpi? Këto janë vendet që duhet t’i kontrolloni

Bëje vet
Gjashtë gjëra që duhet të dini për ciklin e shkurtër të larjes

Gjashtë gjëra që duhet të dini për ciklin e shkurtër të larjes

Bëje vet
I shpëton vdekjes për “një fije floku”, del nga lokali në qytetin spanjoll – rrobalarësja shpërthen

I shpëton vdekjes për “një fije floku”, del nga lokali në qytetin spanjoll – rrobalarësja shpërthen

Evropa
Gabimet më të shpeshta që i bëni kur i lani rrobat në lavatriçe

Gabimet më të shpeshta që i bëni kur i lani rrobat në lavatriçe

Bëje vet
Nëse i lani atletet në rrobalarëse, kjo është mënyra më e mirë!

Nëse i lani atletet në rrobalarëse, kjo është mënyra më e mirë!

Bëje vet
Rrobat të cilat assesi nuk do të duhej t’i lani në rrobalarëse

Rrobat të cilat assesi nuk do të duhej t’i lani në rrobalarëse

Bëje vet
Larja në 90 gradë Celsius – a është një ide e mirë

Larja në 90 gradë Celsius – a është një ide e mirë

Shtëpi dhe dekor
Rrobat tuaja thahen ngadalë në tel? Nëse dëshironi që për 15 minuta ta hiqni lagështinë, bëni një gjë me peshqir

Rrobat tuaja thahen ngadalë në tel? Nëse dëshironi që për 15 minuta ta hiqni lagështinë, bëni një gjë me peshqir

Këshilla dhe ide
Për çfarë shërbejnë ndarjet e sirtarit të rrobalarëses

Për çfarë shërbejnë ndarjet e sirtarit të rrobalarëses

Këshilla dhe ide
Ju janë bërë rrobat të vrazhda në prekje: Këto janë shenja që po hidhni shumë detergjent në rrobalarëse

Ju janë bërë rrobat të vrazhda në prekje: Këto janë shenja që po hidhni shumë detergjent në rrobalarëse

Këshilla dhe ide
Lani rrobat në 60 gradë? Qe përse më nuk do ta bëni këtë gjë!

Lani rrobat në 60 gradë? Qe përse më nuk do ta bëni këtë gjë!

Bëje vet
Çfarë ndodh kur vendosni tri lugë sheqer në rrobalarëse: provojeni dhe do të mbeteni pa fjalë!

Çfarë ndodh kur vendosni tri lugë sheqer në rrobalarëse: provojeni dhe do të mbeteni pa fjalë!

Bëje vet
Shpëtoni trikot të cilat janë zvogëluar gjatë larjes: Mos u dëshpëroni, ekziston zgjidhja!

Shpëtoni trikot të cilat janë zvogëluar gjatë larjes: Mos u dëshpëroni, ekziston zgjidhja!

Bëje vet
Si të mbajnë rrobat në makinë aromë më gjatë dhe të jenë më të pastra

Si të mbajnë rrobat në makinë aromë më gjatë dhe të jenë më të pastra

Bëje vet
Sa herë mund ta përdorni peshqirin e dushit para se ta futni në rrobalarëse?

Sa herë mund ta përdorni peshqirin e dushit para se ta futni në rrobalarëse?

Të tjera
A dini si t’i lani atletet? Kur lejohen në rrobalarëse dhe kur jo

A dini si t’i lani atletet? Kur lejohen në rrobalarëse dhe kur jo

Bëje vet
Kjo rrobalarëse e brendit Samsung e kursen energjinë elektrike dhe ofron shumë opsione

Kjo rrobalarëse e brendit Samsung e kursen energjinë elektrike dhe ofron shumë opsione

eGjeta