LAJMI I FUNDIT:

Si të krijoni të ardhura pasive nga investimi në patundshmëri?

Si të krijoni të ardhura pasive nga investimi në patundshmëri?

Investimi në pasuri të paluajtshme si banesa, shtëpi, dyqane, apo tokë shpesh bëhet si nevojë për të siguruar banim të përhershëm, a përkohshëm.

Reklama

Megjithatë, edhe kur keni një pronë tuajën për banimi, investimi në pasuri të paluajtshme mund të sigurojë paqen e mendjes për faktin se është një aset i prekshëm.

Ky lloj investimi ofron mundësi për të ardhura pasive dhe aktive, të cilat mund të filloni t’i bëni vazhdimisht dhe shpejt kur të bëhen siç duhet.

Por cilat janë arsyet kryesore që kosovarët investojnë në patundshmëri?

Në trend Ekonomi

Më shumë

"Nuk ka ndodhur asnjëherë në historinë e shtetit”, Murati: Për 30 muaj, mbi 32 mijë të rinj që kanë filluar punë në Kosovë

Ekonomi
Telegrafi Jobs - mundësi të shumta pune në Kosovë - APLIKO TANI!

Telegrafi Jobs - mundësi të shumta pune në Kosovë - APLIKO TANI!

Telegrafi Jobs
Revolucionar në turizëm dhe arkitetur- Hoteli Epidamn White Sensation, Golem

Revolucionar në turizëm dhe arkitetur- Hoteli Epidamn White Sensation, Golem

Epidamn
Kosova bëhet me qendrën e parë në Ballkan për ekselencë dhe zhvillim të kompetencave të së ardhmes

Kosova bëhet me qendrën e parë në Ballkan për ekselencë dhe zhvillim të kompetencave të së ardhmes

UBT
Prishtina Real Estate Expo 2023 - Panairi i parë ndërkombëtar për pasuri të paluajtshme

Prishtina Real Estate Expo 2023 - Panairi i parë ndërkombëtar për pasuri të paluajtshme

Prishtina Real Estate EXPO
Masat efiçiente në mbi 1 mijë shtëpi - çfarë duhet të dini për disbursimin

Masat efiçiente në mbi 1 mijë shtëpi - çfarë duhet të dini për disbursimin

Ekonomi
Kalo në kategori