Flokët janë tejet të rëndësishëm për shëndetin, por edhe për t’u dukur bukur. Ekzistojnë dhjetëra mijëra produkte anë e kënd botës që premtojnë rritje të flokëve, por shpeshherë ato janë të shtrenjta dhe aspak efiçiente.

Ato gjithashtu mund të jenë të dëmshme për shëndetin, pasi që përmbajnë kimikale të dëmshme, transmeton Telegrafi.

Sidoqoftë, sot mund të mësoni se si t’i forconi flokët dhe ta shmangni humbjen e flokëve me vetëm tre përbërës natyral, të cilët duhet t’ia shtoni shamponit të rregullt.

Përbërësit:

– Vaj rozmarine, dhjetë pika

– Vaj limoni, dhjetë pika

– Shampon

– Dy kapsula vitaminë E

Kapsulat e vitaminës, bashkë me vajin e limonit dhe rozmarinës ia shtoni shamponit.

Shamponin e shkundni disa sekonda apo minuta dhe ai do të jetë i gatshëm për përdorim.

Produktin e përdorni rregullisht dhe sigurohuni ta aplikoni në flokë të lagura, si dhe ta lini ashtu për dhjetë minuta.

Ky produkt natyral e rritë qarkullimin e gjakut në skalp dhe i forcon rrënjët e flokëve, e njëkohësisht ndihmon në rritjen e tyre. /Telegrafi/