Një shtëpi në Liuzhou të Kinës u përpi nga lumi. 

Pas rritjes së nivelit të lumit, si pasojë e reshjeve të mëdha në këtë rajon, ky lumë rrezikoj shumë banorë që banon pranë tij.

Dhe një shtëpi katër katëshe u përpi e tëra nga lumi, kur uji i fuqishëm kishte gërryer shumë tokën pranë saj.

Për fat të mirë, banorët të gjithë ishin larguar nga shtëpia, vetëm disa minuta para se ajo të shembej. /Telegrafi/