Ariu i ri në moshë, ka shkuar shumë afër një shoferi që ngiste traktor, nëpër një pjesë malore të Sakhalin të Rusisë.

Kafsha miqësore e ka bërë që ai të mbetej i habitur, sepse iu afrua shumë pranë, derisa u frikua dhe u largua nga vetëm një rënie e borisë, transmeton Telegrafi.

“Qenke shumë rritur mjaftë, por a dëshiron të luash me mua apo të më rrahësh” ka thënë shoferi lidhur me kafshën që takoi.

Ngjarja po konsiderohet si shumë e pazakontë, meqë arinjtë janë krijesa që jetojnë vetëm dhe nuk kanë dëshirë të takohen me njerëz. /Telegrafi/