Këngëtarja e njohur e muzikës popullore, Shkurte Fejza, ka publikuar këngën e saj më të re që mban titullin “Ah Kosova Jonë”.

Për tekstin dhe muzikën është kujdesur Fatmir Muja, ndërsa orkestrimi është realizuar nga Virusi. Kjo këngë vjen pikërisht për festën e Flamurit kombëtar.

“Të dashur miq, ashtu si ju kam premtuar për 28 nëntor, kjo është kënga më e re ‘Ah Kosova Jonë’. Baladë që të lë pa frymë. E punuar në mënyrën më profesionale, me tekst dhe muzikë te Fatmir Mujës dhe realizuar në studion më të mire në Ballkan, te Wirusi.

Pasi theu heshtjen Shyhretja, kjo është përgjigja e Shkurtes Pasi theu heshtjen Shyhretja, kjo është përgjigja e Shkurtes

“Mërgimtarë dëgjojeni, sepse do ta gjeni veten aty me tërë emocionet tuaja, sepse ju e doni vendin tonë Kosovën pa asnjë interes”, shkruan në Facebook. /Telegrafi/