Epoka e Suning Group te Interi thuhet se ‘mbaruar’ dhe mediat italiane raportojnë se një takim me BC Partners pritet të zhvillohet nga mesi i shkurtit.

BC Partners filluan një kujdes të duhur për të analizuar situatën financiare të Interit në fillim të janarit.

Sipas Il Corriere dello Sport, epoka e Suning në Inter ka mbaruar dhe marrja e klubit nuk do të zgjasë shumë pasi një takim midis BC Partners dhe pronarëve të klubit aktual pritet të zhvillohet nga mesi i muajit shkur.

Blerësit potencial të Interit, BC Partners fillojnë analizat financiare të klubit Blerësit potencial të Interit, BC Partners fillojnë analizat financiare të klubit

Me Qeverinë Kineze që ka parandaluar investimet e mëdha në Evropë, Suning janë pothuajse të detyruar të shesin Interin edhe nëse Steven Zhang ndihet shumë i lidhur me tifozët dhe klubin.

Reklama

Ekzistojnë dy mundësi në tavolinë: BC Partners mund të merrnin një pakicë në Inter, duke filluar një rrugë që do të lejonte fondin britanik të përfundonte marrjen e klubit brenda 12-24 muajve.

Reklama
Pse Suning dëshiron të shesë një pjesë të aksioneve në Inter? Pse Suning dëshiron të shesë një pjesë të aksioneve në Inter?

Përndryshe, BC Partners menjëherë mund të blejë shumicën e aksioneve në Inter.

Në anën tjetër, Il Sole 24 Ore raporton se fondi anglez që po punon në marrëveshjen me Gianluca Vialli’s Tifosy Ltd, mund të marrë 51 për qind të aksioneve në klub, duke ia lënë pjesën tjetër Suningut. /Telegrafi/