0Shares

Fiorentina diskuton me Ambran dhe Olsin debatet me çiftin Danjel dhe Fotini.

Për këtë të fundit, Fiorentina, që dikur ndante diskutime të ndryshme dhe shpesh ishin në krah të njëra-tjetrës, ka një tjetër mendim tashmë.

“Ai (Danjeli) pse nuk shikon gruan e tij, që e ka me këmbë përpjetë, por shikon këtej?!”, thotë ajo.

Të gjitha lajmet nga Big brother Albania Të gjitha lajmet nga Big brother Albania

Më pas, shton se për Danjelin ka një “gurë në dorë”, duke nënkuptuar një episod që i ka rënë në sy gjatë kohës kur në shtëpi ishte Elsamedi.

Ambra ndan të njëjtin mendim.

“Epo këta mendojn se kur thua më fal i ke të mbyllura të gjitha muhabetet”, thotë ajo. /Big Brother/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)