Big Brother Albania

Big Brother Albania

Big Brother Albania është reality shoë më i popullarizuar në botë, ku për disa muaj numër i caktuar i njerëzve qëndrojnë në një shtëpi ku i ndajnë të gjitha së bashku, në mesin e shumë intrigave dhe ngjarjeve interesante që e karakterizojnë këtë shoë. Aktualisht po zhvillohet edicioni i 9-të i Big Brother Albania dhe Top Channel si nga edicioni i parë vazhdon ta transmetojë këtë reality shou i cili gjendet prezent në gjithë botën. Patentën e këtij reality shoë për Shqipëri e ka Top Media.

392 Artikuj
LAJMET NGA "Big Brother Albania"