Alfa Romeo do të fillojë me makinat elektrike, por nuk duhet të presim që ato të duken rrënjësisht ndryshe nga modelet e sotme.

Ky është mesazhi nga Shefi i Dizajnit të Alfa Romeo, Alejandro Mesonero-Romanos, përcjell Telegrafi.

Ai vazhdoi duke thënë: “Elektrifikimi ndryshon mënyrën e lëvizjes së makinës, por karakteri, stili, vlerat do të mbeten” të njëjta.

Sipas tij, e vetmja gjë që do të ndryshojë është sistemi i fuqisë dhe për të, është më e rëndësishme që modelet e ardhshme të jenë të vërteta Alfa Romeos.

Sidoqoftë, ai dëshiron që modelet e ardhshme të kenë një faktor “wow” që provokon reagime dashurie ose urrejtjeje pasi të jesh indiferent është e mërzitshme. /Telegrafi/

Reklama