LAJMI I FUNDIT:

Sa vërtet duhet të jetë i gjatë mashkulli dhe sa femra për të pasur lidhje ideale

Sa vërtet duhet të jetë i gjatë mashkulli dhe sa femra për të pasur lidhje ideale

Hulumtuesit kanë llogaritur sa është dallimi ideal në gjatësi ndërmjet partnerëve

Reklama

Sërish po përsëritet klisheja: meshkujt përgjithësisht i duan femrat shtatshkurtra, ndërkaq femrat përndizen me bandillët shtatgjatë, transmeton Telegrafi.

Sipas një hulumtimi të madh të një portali, 51 për qind e meshkujve (çdo i dyti) dëshiron partnere e cila është e gjatë midis 1,60 dhe 1,70 m.

Gjysma e femrave dëshiron mashkullin partner midis 1,80 dhe 1,90 m.

Dallimi për gjysmë koke është ideal

Dallimi më optimal në gjatësi ndërmjet partnerëve është gjysmë koke, theksojnë ekspertët. Këtë deri tani e kanë treguar shumë hulumtime.

Gjithashtu, ideale është nëse mashkulli është më i lartë rreth 10 centimetra – kështu mund ta përqafojë me delikatesë femrën dhe ta vërë kokën e saj në krahun e vet.

Shtatë për qind e femrave përndizen në meshkujt e gjatë 1,90 m

Një ngushëllim i vogël për të vetmuarit shtatgjatë: pjesa tjetër 50 për qind e të anketuarve konsideron atraktivë njerëzit jashtë atyre “masave ideale”.

Femrat deri në 1,80 m kanë shansin te 36 për qind e meshkujve, ndërsa 10 për qind i konsideron të shkëlqyeshme edhe femrat shtatgjata.

Shtatë për qind e femrave i dëshiron meshkujt më të gjatë se 1,90 m. 43 për qind e tyre nuk do të kishin asgjë kundër që në lidhje me mashkullin më shtatshkurtër se 1,80 m (ose të pavendosura).

Meshkujt e ndjeshëm të vetmuar

Meshkujt reagojnë ndjeshëm ndaj femrave të cilat janë të një gjatësie të njëjtë apo më të gjata se ata, theksojnë ekspertët.

Shumica e manekineve mbi 1,80 m nuk kanë shanse te meshkujt të cilët janë të gjatë rreth 1,75 m. /Telegrafi/


Në trend Stil

Më shumë
Këtë shtëpi romantike prej druri prej vetëm 25 metrash katrorë të gjithë do ta dëshironin

Këtë shtëpi romantike prej druri prej vetëm 25 metrash katrorë të gjithë do ta dëshironin

Shtëpi të bukura
Gjeni tre krokodilë mes dragonjve: Mundohuni të jeni më të shpejtë se rekordmeni

Gjeni tre krokodilë mes dragonjve: Mundohuni të jeni më të shpejtë se rekordmeni

Stil
Tri zakone të çuditshme në Afrikë që praktikohen edhe sot: Pse tezja e nuses duhet ta kalojë natën me dhëndrin?

Tri zakone të çuditshme në Afrikë që praktikohen edhe sot: Pse tezja e nuses duhet ta kalojë natën me dhëndrin?

Lifestyle
Nuk do të shihni më miza të bezdisshme: Hiqni qafe duke përdorur vetëm një artikull ushqimor që e përdorni çdo ditë

Nuk do të shihni më miza të bezdisshme: Hiqni qafe duke përdorur vetëm një artikull ushqimor që e përdorni çdo ditë

Bëje vet
Shenjat e Zodiakut që përshtaten seksualisht më së shumti me njëra-tjetrën

Shenjat e Zodiakut që përshtaten seksualisht më së shumti me njëra-tjetrën

Lifestyle
Horoskopi për muajin qershor 2023

Horoskopi për muajin qershor 2023

Astrologji
Kalo në kategori