LAJMI I FUNDIT:

Femrat

187 Artikuj

Politikani i Koresë së Jugut fajëson gratë për rritjen e vetëvrasjeve të meshkujve

Politikani i Koresë së Jugut fajëson gratë për rritjen e vetëvrasjeve të meshkujve

Azia
Komplimenti që femrat duan ta dëgjojnë më së shumti dhe nuk është ‘dukesh shumë bukur’

Komplimenti që femrat duan ta dëgjojnë më së shumti dhe nuk është ‘dukesh shumë bukur’

Bukuri dhe Kujdes
Femrat që kanë qetësi në punë bazuar në shenjat e horoskopit

Femrat që kanë qetësi në punë bazuar në shenjat e horoskopit

Astrologji
Miliona femra janë të rrezikuara nga pesë lloje të kancerit duke mos e ditur se ekzistojnë ose nuk i dinë simptomat

Miliona femra janë të rrezikuara nga pesë lloje të kancerit duke mos e ditur se ekzistojnë ose nuk i dinë simptomat

Femra
‘Grua e kënaqur, jetë e lumtur’ – burrat i lejojnë partneret e tyre të fitojnë në lojëra për ta shpëtuar jetën e tyre intime

‘Grua e kënaqur, jetë e lumtur’ – burrat i lejojnë partneret e tyre të fitojnë në lojëra për ta shpëtuar jetën e tyre intime

Intimitet dhe Pasion
Femrat që flenë më pak se shtatë orë në natë kanë rrezik më të madh për zhvillimin e sëmundjes kronike

Femrat që flenë më pak se shtatë orë në natë kanë rrezik më të madh për zhvillimin e sëmundjes kronike

Femra
Simptomat vrasëse të goditjes në tru mund të jenë të ndryshme te femrat – shtatë shenja të neglizhuara që duhet t’i dini duke përfshirë lemzën

Simptomat vrasëse të goditjes në tru mund të jenë të ndryshme te femrat – shtatë shenja të neglizhuara që duhet t’i dini duke përfshirë lemzën

Këshilla mjekësore
Në fillim janë të këndshëm dhe të ëmbël, por më vonë tregojnë ‘fytyrën e vërtetë’ –  kujdes nga meshkujt e lindur në këto katër shenja

Në fillim janë të këndshëm dhe të ëmbël, por më vonë tregojnë ‘fytyrën e vërtetë’ – kujdes nga meshkujt e lindur në këto katër shenja

Astrologji
Katër probleme të shpeshta gjinekologjike

Katër probleme të shpeshta gjinekologjike

Këshilla mjekësore
Katër mënyra të lehta që femrat ta reduktojnë yndyrën e barkut

Katër mënyra të lehta që femrat ta reduktojnë yndyrën e barkut

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Prevalenca e Lupusit eritematoz sistemik në Klinikën e Reumatologjisë të QKUK-së për vitin 2022

Prevalenca e Lupusit eritematoz sistemik në Klinikën e Reumatologjisë të QKUK-së për vitin 2022

Punime shkencore
Pse shumë meshkuj hezitojnë ta bëjnë publike lidhjen me partneren

Pse shumë meshkuj hezitojnë ta bëjnë publike lidhjen me partneren

Në çift
Sa kohë duhet të ushtroni që kjo të shndërrohet në shprehi

Sa kohë duhet të ushtroni që kjo të shndërrohet në shprehi

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Mosha kur femrat i shijojnë më shumë marrëdhëniet intime

Mosha kur femrat i shijojnë më shumë marrëdhëniet intime

Në çift


mob5