Trupat tanë mund të ndryshojnë shumë dhe ndonjëherë është e vështirë të njohësh një mik të vjetër pasi nuk takohesh për vite me rradhë. Ne madje mund të humbasim 1 cm çdo dekadë pas moshës 40- vjeçare!

Por, ndonjëherë këto ndryshime janë për të mirë dhe shumë të famshëm vërtetojnë se këto vite mund t’u japin atyre edhe më shumë bukuri.

Ne në Bright Side jemi frymëzuar nga këta të famshëm dhe do të donim të ndajmë anën e bukur të plakjes së tyre.

1. Mark Ruffalo

2. Jennifer Lawrence

3. Meghan Markle

4. Kelly Osbourne

5. Amber Heard

6. Nicolas Cage

7. Orlando Bloom

8. Zac Efron

9. Keith Urban

10. Gerard Butler

11. Harrison Ford

12. Mariah Carey

13. Hugh Jackman

14. Sylvester Stallone

15. Liam Hemsworth

16. Madonna

17. Megan Fox

18. Christina Aguilera

19. Katy Perry

20. Demi Moore

/Telegrafi/